System Information Windows | Portable

Posted: 1 June 2009 in Computer Software
Tags: , , , , ,

siw logo Pernah penasaran pengen tau  soal jeroan PC ato Laptop yang kamu punya?

Kalo iya brrti bagus, ada keinginan tuk lebih dekat satu ma lainnya, haha. Gak gitu juga sih, maksudnya supaya kita tau Laptop/PC kita tuh tersusun dari mahluk2 apa aja sih.

Eits.. yg gw maksud disini bukan cuma jenis processor, berapa kecepatannya n berapa ukuran RAM yg kita pake lho. Kl cm kek gitu sih semua orang bisa tau cm dalam waktu 2 menit [pencet Windows+Pause|Break]  .Yang gw maksud adalah soal brapa CPU Clock, Machine GUID, dll. Pokoknya dijamin detil dan menyeluruh. Biar gampang n gak perlu instal2an, pake ini aja

namanya SYSTEM INFORMATIN WINDOWS, freeware satu ini asiknya gak cuma untuk liat mendetil soal hardware, tapi juga soal software dan environment. Yang bisa diliat via freeware ini adalah:

  • Software Information: Operating System, Installed Software and Hotfixes, Processes, Services, Users, Open Files, System Uptime, Installed Codecs, Software Licenses (Product Keys / Serial Numbers / CD Key), Secrets (Password Recovery).
  • <;strong>Hardware Information: Motherboard, Sensors, BIOS, CPU, chipset, PCI/AGP, USB and ISA/PnP Devices, Memory, Video Card, Monitor, Disk Drives, CD/DVD Devices, SCSI Devices, S.M.A.R.T., Ports, Printers.
  • Network Information: Network Cards, Network Shares, currently active Network Connections, Open Ports.
  • Network Tools: MAC Address Changer, Neighborhood Scan, Ping, Trace, Statistics
  • Miscellaneous Tools: Eureka! (Reveal lost passwords hidden behind asterisks), Monitor Test, Shutdown / Restart.
  • Real-time monitors: CPU, Memory, Page File usage and Network Traffic.

Keren kan?? kira2 gini wujud softwarenya kl dah dijalanin

system information windows

Serunya lagi, ni software ramping dan portable, alias gak perlu diinstall, tinggal execute n mbllaaaahhhh.

Report juga bisa disajiin dalam format HTML. Compatible buat Windows 98, 2000, XP, Vista dan Server

(jOpiR)

http://kisanak-jopir.co.cc

download icon

Direct Link >>> Download System Information Windows

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s