PDF2EXE Portable | now your PDF file surely secure

Posted: 26 April 2009 in Computer Software
Tags: , ,

pdf2exeHari gini siapa yang kenal file PDF, dan hari gini juga, siapa juga yg gak tau kl dah byk bgt software untuk convert file PDF ke DOC, XLS, dll yang tujuannya biar isi file bisa diedit ato diutak atik, nyebelin kan? padahal kita pilih format PDF biar gak ada yg bisa utak atik.

Ketimbang bete, cemberut trus jelek mutlak, pake ini aja, dijamin file PDF lu bener2 safe alias aman dari tangan jahil yg pgn nyuri isi file PDF lu.  Software ini

adalah portable alias bisa digunain tanpa diinstall, dan bahkan langsung dari removable disk lu.

Kira2 gini tampilan ni software

pdf2exe1

Fitur2 nya :

Disable conversion from EXE to PDF

Disable conversion from PDF to TXT, EXE to TXT

Prohibit extraction of PDF from EXE

Disable conversion from EXE to image formats

Disable printing

Disable document properties

Disable full screen mode

Maximize window after loading PDF pages

Fit width after loading PDF pages

Remove status bar on startup

Remove tool bar on startup

Remove options menu

Launch slide show after initialization

Prevent generated EXE from modification

Alhasil, setelah liat fitur2 diatas, terlebih lagi output file berformat .EXE, yaudahlah gw jamin file lu bakalan aman suraman.

(jOpiR)

http://kisanak-jopir.co.cc

download icon

Direct Link >>> Download PDF2EXE Portable

Comments
  1. ridhwan says:

    gimana downlloadnya bos?? kagak bener tu link kayaknya??
    ??? !!! ???😉

  2. jopir says:

    @ ridhwan : Errornya dmananya ya? kayaknya dah gw coba barusan normal2 aja. Mgkn bisa lebih dirinci salahnya dmn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s